Plassbygd kjøkken

Plassbygd kjøkken

Drømmer du om et kjøkken som er bygd på dine egne ønsker og spesifikasjoner?

I Forwood spesialiserer vi oss på å lage plassbygde kjøkken for hånd, skreddersydd etter kundens ønsker og behov. Våre erfarne håndverkere bruker kun de beste materialene og teknikkene for å skape et unikt og holdbart kjøkken som vil vare i mange år.

Vi forstår at kjøkkenet er hjertet i ethvert hjem, og derfor tar vi ekstra tid og omtanke for å sikre at hvert kjøkken vi bygger er funksjonelt og vakkert på samme tid. Fra designprosessen til den endelige installasjonen, er vi opptatt av å gi våre kunder en personlig og profesjonell service som overgår forventningene.

Med Forwood kan du være trygg på at du vil få et kjøkken som er skreddersydd for deg og ditt hjem, og som vil gi deg glede i mange år framover. Kontakt oss i dag for å starte prosessen med å skape ditt drømmekjøkken.

Adresse

Sørkedalsveien 703
0758 Oslo

Telefon

(+47) 922 34 976

Skreddersydde møbler til innvendig bruk

Vil du ha møbler eller treverk som er som skapt for din eiendom? Her i forwood lager vi skreddersydde møbler og løsninger til innvendig bruk. I vårt verksted setter vi sammen møbler med helt spesielle design, ulikt noe du får noen andre steder.

Ta kontakt for et tilbud!