Om oss

Om Forwood AS

Historien til dette firmaet begynte i Hellas for 40 år siden.

Den gang var jeg en ung gutt som lurte på hva jeg skulle gjøre med livet mitt. På den tiden var det en snekkerbutikk i hvert nabolag. Siden jeg selv likte å jobbe med hendene mine var dette derfor et naturlig sted for meg å starte karrieren min. Snekkerfaget hadde ikke den automatiseringen som finnes i dag. Med det hadde jeg muligheten til å få inngående kunnskap om egenskapene til trær og hvordan de ulike tresortene oppfører seg, samt hvilke verktøy som skal brukes for ulike resultater. Mye bedre enn bare å trykke på en knapp på en maskin. 

Etter en stund med opplæring startet jeg min egen virksomhet med fokus på snekkerarbeid innen interiør, deriblant skreddersydde kjøkken og garderober, samt spesialtilpassede snekkerkonstruksjoner for næringslokaler. 

På et tidspunkt under den økonomiske krisen i Hellas hadde jeg ikke lenger muligheten til å holde tritt med teknologien innen trebehandling, dette satte derfor en stopper for min virksomhet.  

Det neste steget ble derfor å lete etter steder som ville gi meg muligheten til å etablere en moderne produksjonsenhet som møter behovene til moderne design i dagens marked. Dette ble Norge. Her fant jeg mennesker som elsker tre og som er i stand til å sette pris på en konstruksjon som er designet eksklusivt for dem. Her møtte jeg arkitekter og designere som på en veldig profesjonell måte hjalp meg å forstå hvordan jeg skal lage produkter som oppfyller kundenes forventninger, og som innfrir byggekravene som utstedes av myndighetene.

Verkstedet i Oslo har nå vært i drift i noen år, og med hjelp fra noen spesialiserte snekkere fortsetter vi med entusiasme og dedikasjon for å skape en feilfri produksjonsenhet.

Skreddersydde møbler til innvendig bruk

Vil du ha møbler eller treverk som er som skapt for din eiendom? Her i forwood lager vi skreddersydde møbler og løsninger til innvendig bruk. I vårt verksted setter vi sammen møbler med helt spesielle design, ulikt noe du får noen andre steder.

Ta kontakt for et tilbud!

Kontakt oss gjerne

"*" obligatorisk felt

Max. file size: 100 MB.
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Adresse

Sørkedalsveien 703
0758 Oslo

Telefon

(+47) 922 34 976